Avanti Barcelona SRL

Baruri/Cluburi, Baruri Bucurest jud. Bucuresti
Avanti Barcelona SRL

Azuko Bar&Coffee este situat in centrul vechi din Bucuresti, la intrarea de pe Calea Victoriei pe Pasajul Macca-Villacrosse.


Ziua buna incepe cu o cafea si o narghilea servite intr-un ambient placut.

Azuko isi propune sa va faca ziua mai frumoasa oferindu-va posibilitatea sa serviti cafeaua alaturi de o narghilea cu diferite arome in cele doua locatii ale noastre din Bucuresti:

Azuko Bar&Coffee (centrul vechi din Bucuresti – pasajul Macca-Villacrosse)

sau

Azuko Garden (zona Iancului Bucuresti – Strada Matei Voievod 90).

Fie ca este vorba de savurarea unei cafele, fie ca doriti sa serviti cina, noi va asteptam intr-un ambient placut in locatiile noastre din Bucuresti.

Cafeaua reprezinta un mod incontestabil de creea o legatura intre oameni, fie ca e o intalnire intre prieteni sau o intalnire de afaceri. Tocmai pentru acest motiv incercam sa fim cat mai atenti cu clientii nostrii si cu modul de preparare al cafelei.

Recomadarea noastra este sa incerci o narghilea cu diferite arome pregatita cu atentie special pentru tine.

Te asteptam sa te bucuri de aromele cafelei si ale unei narghilea, citind o carte sau ultimele stiri de pe facebook in cursul zilei sau de ce nu, seara alaturi de prietenii tai savurand diferite cocktail-uri pregatite de barmanii nostrii cu experienta.

De ce sa servesti cafeaua la noi?

Savureaza cafeaua alaturi de o narghilea cu cele mai bune arome
Fiecare zi poate incepe servind o cafea buna si se poate incheia cu aroma unei narghilea la Azuko.

La Azuko poti gasi o varietate de sortimente de cafea, printre cele mai servite fiind: Espresso, Cappucino, Americano, Caffe latte sau de ce nu cu arome irlandeze sub forma unei Irish Coffee.

Pentru cei care doresc alaturi de o cafea si o narghilea va asteptam sa incercati sortimentele noastre cu diferite arome: portocale, pepena galben, struguri, banana, piersica, menta, cirese, lamaie, mere, cocos, trandafir, cappuccino, capsuni, vanilie, gref cu menta, pepene rosu, orice combinatie.

Fiind situat in zona istorica a Bucurestiului la intrarea pe pasajul Macca-Villacrosse, Azuko Bar&Coffee incearca sa uneasca Bucurestiul interbelic de alta data si cel actual prin ceea ce creeaza legatura dintre oameni si timp: CAFEAUA.

La Azuko ne dorim sa creem spatiul si atmosfera ideala pentru intalnirea ta cu prietenii apropiati sau de ce nu pentru intalnirile de afaceri. Ne place sa credem ca la noi gandurile negative si problemele de zi cu zi dispar din momentul in care iei loc la masa noastra. Suntem constienti de faptul ca alegerea este a ta , clientul nostru si pentru asta ne dorim sa pleci multumit de la noi si sa revii cu placere si urmatorea data.Adauga parerea ta
Captcha ImageGenerare imagine noua

Contact

Bucuresti, Bucurest
Strada: Vilacrosse
Email: promo@azuko.ro
Web: www.azuko.ro
Telefon: 0744370004

Cod fiscal: 35630351

Nr de inregistrare: J40/1941/2016

Captcha ImageGenerare imagine noua


Localizare pe harta

Vizualizari: 618