Dhn

Constructii, Amenajari Bucuresti jud. Bucuresti
Dhn

DHN propune cele mai bune solutii de amenajare a unei locuinte.


Import si comert. Importam si distribuim acoperitoare de pardoseli tip mocheta si materiale vinilice – covor PVC si linoleum pentru pardoseli profesionale, in role si in dale precum si materiale textile pentru jaluzele si sisteme de actionare aferente.

Semiproductie si montaj. Instalam si punem in opera la nivel inalt calitativ, suprafete de pardoseli cu mocheta si covor PVC precum si pardoseli tehnice suprainaltate. DHN asambleaza si instaleaza sisteme de tamplarie din PVC si aluminiu precum si jaluzele verticale / orizontale, rulouri interioare textile si rulouri exterioare din aluminiu. Toate aceste produse sunt agrementate UE si certificate de noi prin fise tehnice ale producatorilor si declaratii de conformitate. Detinem ISO 9001 pentru asamblare si montaj. Dispunem de echipe specializate pentru punere in opera simpla sau complexa, asigurand mentenanta post-garantie cat si alte servicii complementare clientilor nostri.

Promotii. Comercializam din stoc promotii de materiale de cea mai buna calitate si le afisam pe masura ce apare oportunitatea, pe site-urile noastre specializate (in stanga, pe pagina principala).

Istoric. Istoricul activitatii noastre cuprinde urmatoare date principale: decembrie 1999 – import si distribuitie de mocheta si linoleum-PVC (Tarkett); martie 2000 – primele montaje de pardoseli PVC sudate; iunie 2002 – import si distributie de mocheta dale; martie 2009 – import si instalare de pardoseli tehnice suprainaltate; ianuarie 2001 producatori si montatori de jaluzele textile, rulouri interioare textile si rulouri exterioare din aluminiu. Importam produse finite de sisteme speciale de umbrire astfel;: jaluzele plisate, rolete casetate, panouri japoneze, copertine si pereti de vant si automatizari pentru acestea; mai 2004 – autorizati si atestati in productie, asamblare si montaj tamplarie PVC REHAU: incepand cu 2004, producem si montam sisteme de usi, ferestre sau compartimentari interioare, usi si pereti pliabili din sticla, usi control acces si usi automate, jaluzele exterioare din aluminiu precum si alte produse pe care le puteti identifica in domeniIe noastre specializate.

Misiune declarata. Evolutia continua a calitatii oferite, atat pentru materiale cat si pentru punerea lor in opera in sferele: acoperitoare de pardoseli si sisteme de tamplarie si de umbrire. Informarea dedicata a clientilor nostri pentru gasirea solutiilor tehnico – economice si de design optime.Adauga parerea ta
Captcha ImageGenerare imagine noua

Contact

Bucuresti, Bucuresti
Strada: Sibiel, Nr: 2
Email: promodhn@mail.com
Web: www.dhn.ro/
Telefon: 0213315831

Cod fiscal: RO12463262

Nr de inregistrare: J40/10647/1999

Captcha ImageGenerare imagine noua


Localizare pe harta

Vizualizari: 210