SC Spedtion PAD SRL

Transport, Marfa Timisoara jud. Timis

Spedition PAD ofera servicii de expeditie si transport in regim complet si de grupaj, asigurand un tranzit optimizat si in cele mai bune conditii de siguranta.


SPEDITION PAD - Servicii complete de transport

Compania Spedition PAD efectueaza transporturi interne si internationale (trafic rutier) pentru orice fel de marfuri si bunuri, incluzand transporturi ADR, agabaritice si servicii de coletarie. Pentru lista completa(detaliata) de servcii puteti accesa pagina servicii transport.

De-a lungul timpului am largit oferta de servicii cat si logistica companiei, iar experienta dobandita ne permite sa oferim servicii variate de transport indiferent de natura solicitarilor primite din partea clientilor nostrii. Dispunem de tot ce este necesar pentru a va oferi solutii la nivelul exigentelor dvs. pentru transportul intern si international.

Pentru a oferii cele mai bune tarife cautam intotdeauna 'distanta optima' pentru realizarea transportului, ne bazam pe experienta echipei noastre si pe monitorizarea GPS pentru a parcurge cat mai putini kilometri pana la destinatia trasnportului solicitat.

Efectuam transporturi indiferent de volumul sau dimensiunile si destinatia acestora, intern sau international. Gama completa de servicii le putem asigura cu Van-uri (Sprientere), camioane si camionete cu prelata, camioane mega, camioane jumbo, frigorifice.

Va oferim solutii optimizate in functie de tipul trasnportului, in camioane de diverse capacitati atat pentru marfuri generale cat si pentru marfuri cu regim special ADR, garantand livrarea in deplina siguranta. Ne vom asigura ca toate aspectele legate de transport sa fie efectuate sub cel mai riguros control.

Transporturile se efectueaza in sistemul "door to door" sau "din depozit in depozit" in orice colt al tarii sau in Europa. Iar daca aveti de efectuat transporturi de marfa, internationale si interne in cantitati mai mici, va punem la dispozitie serviciile avantajoase financiar, de transport de marfa in regim de grupaj.

Ne gasiti si pe Facebook la adresa: http://www.facebook.com/spedition.padAdauga parerea ta
Captcha ImageGenerare imagine noua

Noutati

  • 25 iulie 2014
    Spedition PAD ofera pe langa serviciile de transport si servicii de inchiriere utilaje. Lista utilajelor disponibile pentru inchiriat in acest moment o gasiti in tabelul de mai jos. Doriti spre inchiriere un utilaj care nu il gasiti listat in acest...Contact

Timis, Timisoara
Strada: Kos Karoly, Nr: 16A
Email: office@padspedition.ro
Web: www.padspedition.ro
Telefon: 0356445680
Fax: 0356444780
Mobil: 0723649116

Cod fiscal: 27086284

Nr de inregistrare: J35/990/2010

Captcha ImageGenerare imagine noua


Localizare pe harta

Vizualizari: 1847