Pachete disponibile


Romanian Business Catalog intelege diversitatea nevoilor clientilor sai, nevoi ce pot varia datorita dimensiunilor companiei, prezentei deja existente in mediul online sau strategiei interne de promovare. De aceea, am ales sa punem la dispozitia acestora o gama suficient de larga a pachetelor de prezentare, continand diverse elemente de promovare.

In lista de mai jos puteti observa specificatiile fiecarui pachet de prezentare, avand libertatea de a alege pachetul care se potriveste nevoilor dumneavoastra de promovare.

GRATIS PREMIUM (gratis)
Nume societate Ce este asta? Inclus Inclus
Contact (telefon si adresa) Ce este asta? Inclus Inclus
Domeniu de activitate Ce este asta? Inclus Inclus
Descriere scurta Ce este asta? Inclus Inclus
Descriere lunga Ce este asta? Nedisponibil Inclus
Imagine mica la listare Ce este asta? Nedisponibil Nedisponibil
Imagine mare la listare Ce este asta? Nedisponibil Inclus
Galerie foto Ce este asta? Nedisponibil Inclus
Comentarii Ce este asta? Inclus Inclus
Localizare Google Maps Ce este asta? Inclus Inclus
Formular contact Ce este asta? Inclus Inclus
Noutati/promotii Ce este asta? Nedisponibil Inclus
Noutati/promotii pe homepage Ce este asta? Nedisponibil Inclus
Prezentare video Ce este asta? Nedisponibil Inclus
Afisare prioritara Ce este asta? Nedisponibil Inclus
Afisare pe homepage Ce este asta? Nedisponibil Inclus
Afisare pe homepage Ce este asta? Nedisponibil Optional

Preturile nu contin TVA si sunt valabile pentru o luna de listare.
Pachetul Gratis va ofera posibilitatea de a va promova afacerea prin intermediul Romanian Business Catalog, fara a fi nevoiti sa platiti pentru aceste servicii, avand astfel oportunitatea de a testa calitatea serviciilor noastre, fara a suporta vreun cost. Insa, avand in vedere elementele de promovare reduse ca numar din cadrul acestei optiuni, va recomandam sa incercati unul din pachetele platite din oferta noastra, pentru a beneficia de o vizibilitate crescuta in fata potentialilor clienti.


Pachetul Basic pune la dispozitia celor care aleg aceasta varianta, o vizibilitate potrivita dimensiunilor companiei si nevoilor de promovare. Astfel, in functie de tipul si cantitatea de informatie pe care doriti sa o transmiteti potentialilor clienti, Pachetul Basic poate reprezenta varianta optima de promovare a afacerii dumneavoastra.


Pachetul Medium reprezinta o modalitate de promovare profesionala, optima pentru companiile ce doresc transmiterea unei cantitati mari de informatii si o interactiune rapida cu potentialii clienti. Astfel, prin intermediul formularului de contact, clientii dumneavoastra vor putea sa va transmita cererile de oferta si orice alte informatii, direct de pe site-ul Romanian Business Catalog. Serviciul Yahoo Maps, inclus in Pachetul Medium, va oferi clientilor dumneavoastra posibilitatea localizarii exacte a sediului si punctelor de lucru ale companiei.


Pachetul Premium alegerea naturala in cazul in care doriti o promovare completa si continua a afacerii dumneavoastra. In cadrul acestui pachet, aveti incluse, in plus fata de elementele celorlalte pachete, prezentarea promotiilor si noutatilor companiei dumneavoastra, precum si o prezentare video. Totodata, Pachetul Premium va asigura o afisare prioritara a companiei dumneavoastra si anunturilor publicate.


Optiunea “Afisare pe Homepage” nu este un secret, faptul ca, de cele mai multe ori, clientii se opresc la prima oferta ce vine in intampinarea nevoilor lor. Prin alegerea acestei optiuni, vizitatorii Romanian Business Catalog vor lua contact cu oferta dumnevoastra, inaintea altor oferte din domenii similare. Astfel, sansele ca dumneavoastra sa fiti ales, cresc considerabil.