Termeni si conditii


Precizari legale importante

Folosirea (vizitarea sau publicarea de anunturi) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti “Termeni si conditii” NU FOLOSITI acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termanilor si conditiilor.


Generalitati

Catalogul de firme on-line www.rbcatalog.ro este operat de catre SC EXTRA SECURITY SRL, CIF RO 25277830, cu sediul in Timisoara, Romania, cont bancar RO47BTRL03601202P22539XX deschis la Banca Transilvania Timisoara, ag. Elisabetin, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J35/586/2009.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Imaginile pachetelor acestui catalog sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot suferi modificari.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu luati in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare in utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.


Securitatea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inscriere vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea inscrierii, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostrii.


Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc. continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

La publicarea unui anunt cu continut neadecvat, administratorul poate sterge acel anunt fara nici o comunicare prealabila.


Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari sau orice alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare din cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.


Copyright

Intregul continut al site-ului – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea www.rbcatalog.ro si a clientilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC EXTRA SECURITY SRL a oricaror elemnte enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.


Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamnte sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si le putem intrerupe sau anula in orice moment fara o notificare prealabila.


Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective.